BMW-Activo
Innovació i personalitat amb una gran història. Sota l’eslògan “T’agrada conduir?” es dibuixa la inconfusible marca alemanya BMW, la més desitjada del món. Cotxes únics i amb un caràcter molt personal. Troba el cotxe BMW que busques a Pruna Motor, el teu concessionari BMW a Granollers i Mataró.

bmw-serie-1-2015_15

SÈRIE 1

 

Dinamisme, disseny cridaner i materials exclusius, així és el nou BMW Sèrie 1. Un cotxe que causa sensació pels carrers. Disponible en 3 i 5 portes.

SÈRIE 2

 

Coupé, Cabrio, Active Tourer o Gran Tourer? Tota l’essència del BMW Sèrie 2 reunida en un cotxe amb personalitat pròpia i molta passió. Vine a enamorar-te!

2014-bmw-2-series-m235i
serie3

SÈRIE 3

 

Descobreix el BMW Sèrie 3 al teu concessionari BMW a Granollers i Mataró. Dinamisme, eficiència i disseny únic. Disponible en model Berlina, Touring i Gran Turisme.

SÈRIE 4

 

Desperta emocions amb el teu BMW Sèrie 4, disponible en Coupé i Gran Coupé. Un cotxe esportiu i elegant amb un disseny dinàmic que despertarà totes les mirades allà on el portis. Descobreix-lo a Pruna Motor!

serie4
bmw-serie-5

SÈRIE 5

 

Un cotxe excepcional i amb estil propi. Així és el BMW Sèrie 5, un model fàcil d’admirar. Berlina, Touring o Gran Turisme: amb quin et quedes? Troba’ls als nostres concessionaris.

SÈRIE 6

 

Descobreix al teu concessionari BMW de Granollers i Mataró el BMW Sèrie 6, un cotxe perfecte en tots els sentits. Disponible en Coupé, Gran Coupé i Cabrio, difícil elecció!

serie62
bmw-serie-7

SÈRIE 7

 

La perfecció estètica i tecnològica arriba de la mà del BMW Sèrie 7. És disseny, innovació i comoditat. Descobreix-lo a Pruna Motor, el teu concessionari BMW a Granollers i Mataró.

X1

 

Esportivitat, caràcter, tecnologia, seguretat… el nou BMW X1 arriba carregat de personalitat! Vine i coneix el SUV més petit de la família BMW X a Pruna Motor!

x1
x3

X3

Versatilitat amb un nou rostre, així és el nou BMW X3. Un cotxe amb un aspecte molt atlètic i un disseny especial. Coneix-lo a fons al teu concessionari BMW a Granollers i Mataró.

X4

BMW X4: El disseny del BMW X4
Un vehicle, una declaració clara. Les línies dinàmiques del BMW X4 es combinen per crear una silueta típica de coupé i subratllar la cintura àmplia i la presència poderosa d’un model X. La línia de caràcter fa que aquest Sports Activity Coupé resulti inconfusible. Com a part del Paquet esportiu M (opcional), les poderoses preses d’aire i les llandes d’aliatge lleuger M de 20 polzades permeten al vehicle posar-se a punt.

x4
x5

X5

 

El BMW X5 és extraordinari en tots els aspectes. És poderós, expressiu i amb ell gaudiràs de cada un dels kilòmetres que facis. Descobreix-lo a Pruna Motor!

X5M///

 

Experimenta el plaer de conduir amb el nou X5M/// al teu concessionari BMW a Granollers i Mataró. Un cotxe amb una silueta inconfusible i un disseny exquisit.

bmw-x5m
x6

X6

Disseny del BMW X6
Pugi’s ja al BMW X6: aquest vehicle està dissenyat per a l’acció. Amb els seus contorns enèrgics i pronunciats, el BMW X6 irradia un dinamisme i una determinació incontenibles. La seva gran amplària i imponent presència reflecteixen els seus gens X, mentre que la línia del sostre de coupé subratlla el caràcter inconfusible del BMW X6. Una combinació que fa possible que aquest Sports Activity Coupé sigui absolutament únic

X6M///

 

Experimenta el plaer de conduir amb el nou X6M/// al teu concessionari BMW a Granollers i Mataró. Un cotxe amb una silueta inconfusible i un disseny exquisit.

bmw-x6m
z4

Z4

 

El BMW Z4 és la combinació perfecta de potència i elegància. El seu disseny i les seves línies acceleraran el teu cor. Coneix-lo al teu concessionari BMW a Granollers i Mataró.

///M3

 

El BMW M3 Berlina és una autèntica màquina. Un cotxe esportiu a mida i amb un poderós dinamisme, és únic! Descobreix-lo al teu concessionari BMW a Granollers i Mataró.

m3
m4

///M4

 

El BMW M4 està carregat d’adrenalina, té un caràcter esportiu i una silueta estilitzada. Disponible en versió Coupé i Cabrio al teu concessionari Pruna Motor.

///M5

 

Exclusiu frontal, faldons laterals, àmplies entrades d’aire… Així és el BMW M5, un cotxe amb un enorme potencial, impressionant, atrevit i amb un rendiment superior.

m5
m6

///M6

 

És pura bellesa, interior i exterior. Experimenta el plaer de conduir amb el BMW M6, disponible en Coupé, Gran Coupé i Cabrio, t’està esperant a Pruna Motor!

Back to top