Dacia-Activo

Dacia és la marca que ha revolucionat el sector de l’automoció en només deu anys d’història a l’estat espanyol. La paraula Low Cost va lligada amb la qualitat en tots els seus models. Cotxes que trobaràs a Automòbils Pruna, el teu concessionari Dacia a Granollers i Mollet del Vallès.

DACIA SANDERO

SANDERO

 

Amb una nova estètica i un toc més actual, el Dacia Sandero és el model que respon millor a les teves expectatives. És robustesa i fiabilitat a un preu únic.

LOGAN

 

Fluïdesa i elegància a un gran preu. Així és el Dacia Logan, el cotxe familiar que estaves buscant. Descobreix-lo a Automòbils Pruna, el teu concessionari Dacia a Granollers i Mollet del Vallès.

DACIA LOGAN
DACIA lodgy

LODGY

 

5 o 7 places, com el prefereixes? Un Dacia Lodgy és la millor opció! El monovolum Dacia més espaiós i modulable a un preu que et costarà de creure. Descobreix-lo!

DUSTER

 

El presentem el Dacia Duster, el tot terreny més complet a un preu imbatible. Un model ple de tecnologia i capaç de superar qualsevol obstacle a qualsevol terreny.

DACIA DUSTER
DACIA DOKKER

DOKKER

 

La gamma Dacia ja té el seu propi combi: el Dacia Dokker. Una furgoneta pràctica, adaptable i amb les millors condicions de confort. Descobreix-la al teu concessionari Dacia a Granollers i Mollet del Vallès.

Back to top