Blog

gasp.com

El Mazda2 guanya el premi Telva al cotxe més ciutadà

La revista Telva ha premiat amb aquest guardó a l'urbà de Mazda

El nou Mazda2 ha estat reconegut aquesta setmana amb el premi “Cotxe més ciutadà 2016” per les lectores de la revista Telva i un jurat d’experts en motor. El seu elegant i atractiu disseny KODO – Ànima del moviment, la seva tecnologia ultraeficient SKYACTIV i el més avançat equipament de seguretat activa i connectivitat dins del segment B, han estat algunes de les claus que han fet mereixedor d’aquest guardó al nou model urbà de la marca japonesa.
La cerimònia es va celebrar en els jardins de l’Hotel Miguel Ángel. El jurat dels Premis Telva Motor el van formar grans personalitats del món del motor: Miguel Aguilar (director del Saló de l’Automòbil), Mario Gómez (director de Marca-Motor), Carmelo Sanz de Fangs (president del RACE), David Barrientos (director de Comunicació de Anfac), Victor García Alia (secretari general de ANIACAM), Sergio Piccone (responsable de Motor del diari El Mundo), Miriam Mascareñas (redactora de Telva.com), i Elena Flor (redactora cap de TELVA).
Amb el nou Mazda2, la marca d’Hiroshima busca redefinir el vehicle urbà amb una imatge jove i dinàmica, majors dimensions que li confereix un comportament excepcional i un gran aplom a l’hora d’afrontar viatges llargs. També ofereix un interior de gran qualitat i un nivell de tecnologia d’avantguarda sense precedents en aquest tipus de vehicles. Exemples d’això són la primera pantalla Head-Up Display del segment, el sistema de connectivitat a bord MZD Connect* o el fre regeneratiu i-ELOOP més avançat, així com la incorporació de fars Full LED. La seva dotació de seguretat activa inclou elements tan destacats com el Control d’angle mort (BSM) amb Alerta de trànsit posterior (RCTA) i el Sistema d’assistència a la frenada en ciutat (SCBS), un sistema autònom de frenada d’emergència. A tot això cal sumar la tecnologia ultraeficient SKYACTIV que està present a tota la nova generació de models, en el cas del Mazda2 amb nous motors benzina des de 75 CV que ofereixen uns consums des de 3,4 l/100 km i unes emissions CO2 de 89 g/km, a més de ser més lleuger i segur, gràcies a la utilització d’acers d’alta resistència a la seva carrosseria i xassís.

Leave comments

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top