Mazda-Activo

Mazda fa possible el que és impossible. La marca nipona trenca amb l’establert per oferir-te els cotxes més fiables del mercat. Troba el model que estàs buscant a Midocar-2010, el teu concessionari Mazda a Granollers.

MAZDA 2

 

Energia, caràcter i vitalitat, així és el nou Mazda2. Un cotxe amb estil dinàmic i un disseny esportiu de primera qualitat. Prova’l al teu concessionari Mazda a Granollers.

mazda_2
mazda3_hero1

MAZDA 3

 

En versió cinc portes o SportSedan, el Mazda3 és un model de caràcter esportiu i amb un disseny cuidadosament esculpit. Descobreix-lo a Midocar-2010, el teu concessionari Mazda a Granollers.

MAZDA 6

 

Si t’agrada tot el que trenca amb el convencional, t’encantarà el Mazda6. Un cotxe amb un disseny espectacular i un rendiment únic. Vine a conèixer-lo al teu concessionari Mazda a Granollers.

mazda6
MAZDA CX3

MAZDA CX-3

 

Si el que busques és experimentar una conducció única, l’has trobat. El nou Mazda CX-3 és el nou SUV de la marca japonesa pensat per a tu. Descobreix-lo a Midocar-2010!

MAZDA CX-5

 

Amb un exterior inconfusible i un interior únic, el Mazda CX-5 és el SUV compacte d’estil esportiu que buscaves. Prova’l al teu concessionari Mazda a Granollers.

mazda_cx-5_gallery_1
mazda-mx5

MAZDA MX-5

 

Disseny innovador, elegància, última tecnologia… Per això i molt més, el Mazda MX-5 és el roadster més venut del món. Enamora’t de les seves línies al teu concessionari Mazda a Granollers.

Back to top