Logo-Mini
Inconfusible, únic, perquè un MINI és un MINI. Experimenta la sensació de conduir un cotxe emblema. Troba el MINI que busques a Pruna Motor, el teu concessionari MINI a Granollers i Mataró.

MINI 3 PORTES

 

El MINI de sempre però encara millor: més segur, més ràpid, únic. Descobreix el MINI 3 portes a Pruna Motor, el teu concessionari MINI a Granollers i Mataró.

mini one
5puertas

MINI 5 PORTES

 

El caràcter MINI de sempre però ara, amb 5 portes. Un MINI de fàcil accés i més espaiós que mai, perquè puguis portar-hi tot el que et proposis.

MINI COUNTRYMAN

 

Encara no coneixes el MINI amb més adherència? Explora qualsevol terreny al volant del MINI Countryman, un cotxe amb un interior molt versàtil, cinc places i un exterior únic.

countryman
MINI PACEMAN

MINI PACEMAN

 

Agilitat, elegància i estil. Així és el MINI Paceman, un cotxe amb un caràcter molt atrevit. Descobreix-lo a Pruna Motor, el teu concessionari MINI a Granollers i Mataró.

MINI CLUBMAN

 

Deixa’t emportar pel nou MINI Clubman! Un cotxe amb nous elements de disseny que el fan encara més especial. El MINI més gran, però fet a la teva mida.

mini clubman
2015-mini-cooper-converti-48_600x0w

MINI CABRIO

 

Un MINI amb caràcter i fanàtic de l’aire lliure. Un cotxe esportiu i amb sostre mòbil. Un disseny únic que farà que t’enamoris d’ell. Troba’l a Pruna motor, el teu concessionari MINI.

Back to top