Renault_2015_English

Renault és sinònim de seguretat i tecnologia des de fa més de 115 anys. Una marca de referència al món de l’automoció i amb molta història. Troba el model que busques a Automòbils Pruna, el teu concessionari Renault a Granollers i Mollet del Vallès.

twingo

TWINGO

 

Descobreix el nou Renault Twingo a Automòbils Pruna. Un cotxe àgil, pràctic i amb més espai que mai. Vine a descobrir-lo als nostres concessionaris de Granollers i Mollet del Vallès.

CLIO

 

Busques un cotxe pràctic i intel·ligent? El Renault Clio és per a tu! El nou Clio té tot el que un gran cotxe pot tenir: és pràctic, dinàmic, modern i acollidor.

clio
megane

MÉGANE

 

El nou Renault Mégane sedueix des del primer moment. És elegància amb un disseny totalment renovat i una identitat que el fa únic. Enamora’t d’ell!

TALISMAN

 

El Renault Talisman reuneix tots els requisits d’eficàcia i seguretat que estaves buscant. Una gamma redissenyada per fer-te gaudir al volant, un cotxe ideal per a tu.

renault-talisman
RENAULT CAPTUR ret

CAPTUR

 

El Renault Captur és el crossover de moda! Un cotxe divertit i esportiu que et convida a explorar el món. Frontal expressiu, disseny fluit… vine i captiva’t amb el Captur!

KADJAR

 

Ja ha arribat el crossover més revolucionari: el nou Renault Kadjar. Un autèntic tot terreny que el permetrà explorar qualsevol camí. Deixa’t seduir!

RENAULT KADJAR
renault-scenic

SCÉNIC

 

El confort és part de l’ADN de la Renault Scénic. Un model pensat per a facilitar-te la conducció. Descobreix aquest model Renault al teu concessionari de confiança, Automòbils Pruna.

ESPACE

 

La nova Renault Espace, un gran monovolum elegant, innovador, amb 7 places modulables i un disseny espectacular. Descobreix-lo al teu concessionari Renault de Granollers i Mollet del Vallès.

RENAULT ESPACE
RENAULT TWITZY

 TWITZY

 

Zero emissions, 100% elèctric! Descobreix el Renault Twtizy a Automòbils Pruna, un model pensat per a conquerir la ciutat. Innovador, futurista i amb la tecnologia més avançada.

ZOE

 

La teva berlina de 5 portes i amb zero emissions! Així és el Renault Zoe, un cotxe 100% elèctric que cuida de tu i del medi ambient. Descobreix-lo a Automòbils Pruna.

RENAULT ZOE
RENAULT KANGOO

KANGOO

 

Disseny i modularitat. La nova Renault Kangoo és el vehicle comercial que buscaves, s’adapta a totes les teves necessitats: compartiments, gran capacitat de càrrega, seients abatibles…

TRAFIC

 

Si el que busques és una oficina mòbil, acabes de trobar-la! La nova Renault Trafic proposa les millors solucions per a simplificar la teva vida. És el vehicle comercial que buscaves.

RENAULT TRAFIC
RENAULT MASTER

MASTER

 

Confort i tecnologia amb l’equipament professional més complet. Així és la nova Renault Master, un model a mida, que s’adapta a totes les teves necessitats professionals.

Back to top