TOT EL QUE PODEM FER PER A TU

A GASP som concessionari i taller oficial de cada una de les marques que representem: Renault, Dacia, Mazda, BMW, MINI i BMW Motorrad. Grup d’Automoció i Serveis Pruna posa a la teva disposició a Granollers, Mataró i Mollet del Vallès una àmplia gamma de serveis de l’automoció.

GASP és comercialització de vehicles nous i d’ocasió, reparació d’automòbils (mecànica, electricitat, carrosseria i pintura), comercialització de recanvis i accessoris per a l’automòbil, prestació del servei i vehicle de substitució, gestió de la financera i Corredoria d’Assegurances pròpia.

  • Comercialització de vehicles nous i d’ocasió
  • El teu taller a Granollers, Mataró i Mollet del Vallès
  • Mecànica, electricitat, carrosseria i pintura
  • Comercialització de recanvis originals
  • Servei de vehicle de substitució
  • Gestió de la financera
  • Corredoria d’Assegurances pròpia

Els Nostres Serveis  Estrella

Per què triar GASP?

El servei postvenda que busques

Sabem que el teu vehicle mereix estar sempre en les millors mans, és per això que a GASP posem a la teva disposició els millors professionals de l’automoció al servei de les teves necessitats.

L’experiència, és un grau

Vam iniciar la nostra activitat l’any 1941 i des de llavors, no hem deixat de créixer. GASP ja compta amb més de 140 professionals al teu servei i més de 31.500 m2 en instal·lacions.

Millors preus i servei

Troba els preus més competitius en vehicles nous, seminous, de gerència i d’ocasió als nostres concessionaris. La qualitat del servei a GASP, està garantida.

Som oficials

Oferim als nostres Clients una gran varietat de vehicles, des de marques Premium a marques Low Cost, totes elles representades per tres concessionaris oficials a Granollers, Mataró i Mollet del Vallès.

Ens agrada cuidar-te

Oferim els preus més competitius del mercat en assegurances de tots tipus: vehicles, motos, salut, llar, vida, responsabilitat civil, mascotes… A GASP, ens agrada cuidar-te!

LES NOSTRES MARQUES

Back to top